top of page

De psycholoog Hoofddorp


Bent u bekend met Chantal Rooth? Psycholoog in Hoofddorp met vele jaren ervaring en ze wil niets liever dan ook u helpen met uw problemen. Het maakt niet uit waar u dan ook voor komt. Deze psycholoog in Hoofddorp weet wel van wanten en kan vele stoornissen en andere mentale kwaaltjes oplossen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan is het verstandig om met psycholoog Hoofddorp in contact te komen. Dat kan op diverse manieren. Zo kunt u langskomen bij een van haar twee kantoren in Hoofddorp en Haarlem. Ook kunt u haar mobiel bereiken en het staat het u geheel vrij om een e-mail te sturen. De psycholoog Hoofddorp doet er alles aan om u altijd zo snel mogelijk van repliek te dienen. Dan weet u meteen waar u aan toe bent, wat het kost en wanneer ze tijd heeft voor een intakegesprek. Dat is als het ware een kennismakingsgesprek waar u uw problematiek uitlegt en stelt wat er aan de hand is. Gaat u er nu maar vanuit dat de psycholoog Hoofddorp wel weet wat er moet gebeuren zodat u mentaal snel weer op de been bent. Een sessie van driekwartier tot een uur per week en dan ongeveer 12 keer moet over het algemeen genoeg zijn om de scherpe randjes er af te halen. Sterker nog, als u er voor gaat, dan gaat de psycholoog Hoofddorp er ook voor. Het is een kwestie van willen en doorzetten en zolang u alle modules van de therapie netjes doorloopt staat niets u meer in de weg om snel weer te kunnen ademen zullen we maar zeggen. Stress en depressie, een persoonlijkheidsstoornis of wat voor stoornis dan ook, dit soort dingen wilt u niet uw leven lang achter u aan slepen. Doet u er dus wat aan en luistert u naar het advies van familie en vrienden. Ook uw huisarts kan u al en flink eind op weg helpen maar er gaat niets boven een goede therapie. En een goede therapie kunt u krijgen als u met psycholoog Hoofddorp in zee gaat.

Vindt u hier alles over psycholoog Hoofddorp

Voor uw gemak en allicht ook ter herkenning hebben we een aantal mentale problemen op een rijtje gezet die de psycholoog Hoofddorp voor u kan behandelen. Herkent u zich hierin? Dan sterkt het u misschien wel in de gedachte dat u hierin niet uniek bent. Velen hebben er vast en zeker op een zelfde mate last en verdriet van en velen zijn er ook weer goed uitgeklommen. Waarom zou het bij u anders zijn? Die kans is nihil dus dat is juist iets om naar uit te kijken: laat u helpen door psycholoog Hoofddorp. Afijn, laten we eens een kijkje nemen naar het overzicht aan veel voorkomende stoornissen die psycholoog Hoofddorp kan behandelen. Leest u eventjes mee?

  • Negatief zelfbeeld.

  • Depressie.

  • (Werk)stress, burn-out.

  • Trauma.

  • Piekeren.

  • Fobieën.

  • Paniekaanvallen.

  • Faalangst.

  • Sociale angst.

  • Rouwklachten.

U leest het, een hele waslijst is het. Ook niet zo vreemd want er zijn vrijwel net zo veel mentale klachten als er fysieke klachten zijn met alle tussenvormen en vooral combinaties. Psycholoog Hoofddorp kan al deze klachten behandelen en dan voelt u zich erna weer als herboren. U ziet dat het om de meest voorkomende klachten gaan. Dit is dan ook de lijst aan klachten die u vrijwel overal tegen zult komen als belangrijkste mentale problemen in Nederland. Het kan altijd nog “erger” zoals met een persoonlijkheidsstoornis of zware depressie. Soms moet dit behandeld worden in combinatie met een vorm van medicatie. De huisarts zal u daarbij kunnen helpen en psycholoog Hoofddorp kan de huisarts adviseren. Eventueel kunt u dit zelfs samen met een psychiater bespreken. Er zijn diverse mogelijkheden qua begeleiding en het is maar net waar u zich het meest prettig bij voelt. Vraagt u dan ook gerust naar meer informatie als u op dit gebied graag de kat uit de boom komt kijken.

Binnen no time bent u mentaal weer op de been

Vindt u een intake gesprek al doodeng? Er is helemaal niets om bang voor te zin maar de psycholoog Hoofddorp snapt als geen ander dat het overstappen van deze drempel nog heel wat voeten in de aarde kan hebben. Geeft u dat van te voren aan, dan houdt de psycholoog Hoofddorp er rekening mee. Een extra tip is om een familielid zoals uw partner, broer of zus mee te nemen. Een goede vriend of vriendin kan ok. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat diegene het woord doet maar een persoon naast u kan erg veel wonderen doen. Al was het alleen al vanwege het feit dat diegene er is. Therapie is geen theekransje maar serieuze kost. Het kan zwaar zijn maar uiteindelijk zult u er de vruchten van kunnen plukken. Daar zijn we van overtuigd ook al gelooft u dit op het moment van lezen nog niet. Over een paar maanden zal u daar dankzij deze psycholoog in Hoofddorp heel anders over denken. De psycholoog Hoofddorp oftewel Chantal Rooth heeft een heel persoonlijke aanpak zodat u zich meteen op uw gemak zult voelen. Dat is ook erg belangrijk omdat u natuurlijk een bijzondere band met haar aan wilt gaan. Een open relatie waarbij u alles op tafel kunt gooien, dat is ook wat zij beoogd zodat ze kan inspringen in de daadwerkelijke onderliggende problemen. Vraagt u dus snel maar raak!


bottom of page